Zomerweken tekenen en schilderen

Home »  Zomerweken tekenen en schilderen

Zomerschilderweken

Het is mogelijk om zomerschilderweken “on demand” te reserveren. Dit wil zeggen dat U zelf kunt bepalen welke dagdelen U wilt komen tekenen of schilderen. Wilt U bijvoorbeeld alleen 5 ochtenden komen schilderen dan is dit mogelijk. De dagdelen bestaan uit 2,5 uur: van 10.00 tot 12.30 en van 14.00 tot 16.30 met uitzondering van dinsdag- en zaterdagmiddag ivm met de Artcafés (waar U uiteraard ook aan mee kunt doen). Het is mogelijk om buiten te werken of in het mooie atelier. Men kan tevens sessies op maat organiseren: een speciale techniek, workshops of teambuilding sessies. De lessen kunnen in het Nederlands, Frans, Spaans, Duits en Engels begeleid worden.

Prijzen per persoon per dagdeel

  • 1-3 personen      50.-
  • 4-5 personen      25.-
  • 6-8 personen      20.-

Materialen zijn tegen vergoeding aanwezig maar mogen ook zelf meegebracht worden (alle materialen zijn toegestaan behalve schadelijke oplosmiddelen zoals terpentine).

Groepen kunnen mij inhuren voor 45.- Euro per uur exclusief reiskosten.

Downloaden (PDF, 4.03MB)

337255

Nog een paar tips.

Mocht U de reis vanuit Nederland in één dag te vermoeiend vinden of echt rustig aan willen doen is er een heel fijn hotelletje ter hoogte van Parijs om te overnachten: La maison près de la forêt, Silly la Poterie

Logeeradressen bij ons in de buurt:
Auberge des Colettes, Coutansouze
Chambre d’hôtes de l’Ormet, Valignat
Gîtes et camping Brénazet, Vernusse
Gîtes et chambres d’hôtes Moulin Berthon, Vernusse