Zomerweek 2022

Home »  Zomerweek 2022

SCHILDER  ZOMERWEEK  IN  FRANKRIJK

Altijd al een week in een mooie, rustige omgeving lekker willen schilderen?

In de week van 13 t/m 17 juni ga ik weer in Frankrijk ( 4 rue de la Corre, 03330 Coutansouze) een zomer schilder week organiseren. Het zijn 5 dagen met les van 10.00 uur tot 12.30 uur, dan een goed verzorgde lunch en weer les van 14.00 uur tot 17.00 uur. Lunch, koffie, thee en ander lekkers zijn inclusief in de cursusprijs van 395,- euro.

De zomercursus is geschikt voor alle niveaus omdat ik een maximum aantal deelnemers van 6 cursisten heb. In beginsel wil ik de ochtenden gebruiken om technische aspecten te oefenen zoals diepte, perspectief (sferisch en lijn), bosschages, water, en technieken. Dit gebeurt onder andere met behulp van werk van kunstenaars zoals Cézanne om daarna in de middag buiten te werken. Dit gaan wij doen in onze tuin, de directe omgeving en dorpjes in de buurt. Voor wie wil, kunnen sommige plekken met een wandeling worden bereikt; voor wie dit niet kan kunnen wij vervoer per auto organiseren. Een en ander is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van het  weer. Mocht men andere interesses hebben zoals portret of abstract werken kan dat natuurlijk ook! Aan het eind van de dag gaan wij de werkstukken bespreken onder het genot van een glaasje wijn.

Verblijf is mogelijk voor 2 personen in onze gîte. ( www.artcoutansouze.nl ). Mocht deze al bezet zijn kan men in de omgeving slaapgelegenheid boeken. Op loopafstand is er de Auberge “Comptoir des Colettes”, maar er is van alles: van natuurcampings met huifkarren en yourts tot kasteeltjes.

Het cursusgeld is exclusief materialen zoals verf en papier. Dit is tegen een kleine vergoeding aanwezig in het atelier. Gebruik van potloden, gummen, plakband e.d. is inbegrepen in den cursusprijs.

Voor inschrijven en/ of vragen: info@nussbaum.nl

Ik verheug mij op een inspirerende en gezellige week met jullie,

met hartelijke groeten, Erica Nussbaum Kewerkopf